08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade
enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015!

Logomattan ser över era behov
Vi besöker er och ser över era behov.
Logomattan offererar
Vi presenterar en lösning framtagen efter era behov och offererar.

Hyr entrématta med tryck

Stärk ert varumärke! En bra profileringsprodukt ska tjäna både form och funktion. En logomatta är ett mycket prisvärt sätt att stärka sitt varumärke. Nyttja era golv på bästa sätt och låt entrémattor med tryck hjälpa till med städningen.

Logomattan erbjuder hyrmattor designade utifrån era önskemål. Det enda ni betalar för är serviceavtalet för byten och tvätt. Vi sköter resten. Avtalet kräver inga investeringskostnader men ger däremot full service. Förutom att se bra ut samlar entrémattan effektivt upp majoriteten av smutsen som kommer in genom ytterdörren. Vi erbjuder även möjligheten att köpa logomattor med tryck utan att teckna serviceavtal. Då trycker vi upp mattor som sedan blir era. 

Vi trycker mattorna efter er design; er logo, slogan, en representativ bild eller företagets färger. Titta gärna i vårt mattgalleri för inspiration och för att se hur andra använder sig av våra logomattor som en del av sin varumärkesstrategi – samtidigt som de får fräschare lokaler.

När vi slutit ett avtal och ni godkänt designen startar vi tillverkningen och kan inom kort visa det senaste tillskottet på företaget. Sedan behöver ni inte göra någonting. Ni hyr mattorna av oss och vi tar hand om byten och tvätt. Naturligtvis anpassar vi bytesfrekvensen efter önskemål eller årstid. Vi ser till att våra kunder alltid har fräscha logomattor i entrén och i övriga lokaler. 

Vi rekommenderar en entrématta vid varje entré, men tipsar självklart även om användning av inredningsmattor i konferensrum och reception, eller skrapmattor och olika typer av funktionsmattor i de delar av lokalerna där det kan komma väl till pass.

Exempelvis fungerar designmattorna väl för att undvika halkrisk i miljöer där det kan förekomma spill av exempelvis kaffe och vatten. Dessutom hindrar mattorna smuts från att föras vidare mellan olika delar i era lokaler. Kolla in vårt mattsortiment för alla lokaler och behov -  entrémattor, logomattor, skrapmattor med mera.

Har ni redan mattor? Det är inget hinder – kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för er.

Mattkvalitet

Vi använder marknadens bästa tuftkvalitet. Tätheten i tuften gör mattan slitstark och förhindrar effektivt att såväl väta som torr smuts sprids i era lokaler.

Våra mattor består av 900 gr/m² high twist nylon med en lyster som ger ett exklusivt intryck. De har en absorberingsförmåga på 6 liter vatten per kvadratmeter. Som undersida har vi en solid backing av 100% nitrilgummi, vilket säkrar att mattan ligger still på golvet, vare sig den ligger i ett mötesrum eller är en hårt trafikerad entrématta.

900 gr/m² high twist nylon - Logomattan
900 gr/m² high twist nylon
100% nitrilgummi som undersida - Logomattan
100% nitrilgummi som undersida
Absorberar 6 liter vatten/m² - Logomattan
Absorberar 6 liter vatten/m² 

Intresseanmälan entrématta

Hör av dig till oss om du har en fråga gällande entrématta, logomatta eller hyrmatta. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Använd gärna formuläret och beskriv ditt ärende med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540 info@logomattan.se
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form