08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Hyr eller köp Miljömattor

Miljömattan är vårt miljövänligaste alternativ och precis som våra andra entrémattor samlar den effektivt upp väta och smuts och skapar en bättre inomhusmiljö.

Mattan består bland annat av återvunna PET-flaskor och är av högsta kvalitet, med en absorberingsförmåga på upp till 6 liter vatten per kvadratmeter. Undersidan av 100 procent nitrilgummi säkrar att mattan ligger still, även i en hårt trafikerad entré. Miljömattorna är särskilt användbara för att hindra grus, snö och väta från att komma in i lokalerna och byts därför med fördel oftare under vintersäsongen.

Miljömatta från Logomattan

Miljömattor

Vårt miljövänligaste alternativ! Hyr en miljövänlig entrématta som är tillverkad av återvunna PET-flaskor, utan PVC.

Här finns mer information om vår miljömatta>

Fördelar med våra miljömattor

  • Miljövänligt material: Tillverkade av bland annat återvunna PET-flaskor, bidrar dessa mattor till minskad plastanvändning och främjar en cirkulär ekonomi.
  • Exceptionell absorberingsförmåga: Med kapacitet att absorbera upp till 6 liter vatten per kvadratmeter, håller miljömattorna dina entréer torra och rena.
  • Hållbarhet och stabilitet: Den solida packningen av nitrilgummi säkerställer att mattan inte glider, även i högt trafikerade områden, vilket ökar säkerheten för besökare och personal.

Priset på våra miljömattor

För specifik prisinformation baserad på dina behov, tveka inte att kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan mattor med tryck

Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

#Logomatta Stockholm

#Hyrmatta Stockholm

#Entrematta Stockholm

#Logga på matta

Kul att du kontaktar oss!

Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

Ha en fin dag,
Logomattan
Oops! Something went wrong while submitting the form