08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Hyr entremattor med tryck

Stärk ditt varumärke! En bra profileringsprodukt ska tjäna både form och funktion. En logomatta är ett mycket prisvärt sätt att stärka sitt varumärke. Nyttja golven på bästa sätt och låt entrémattor med tryck hjälpa till med städningen.

Anpassa din entrématta

Logomattan erbjuder hyrmattor designade utifrån dina önskemål. Förutom att se bra ut samlar entrémattan effektivt upp majoriteten av smutsen som kommer in genom ytterdörren. Det krävs inga investeringskostnader, ni betalar endast för ett serviceavtal för tvätt och byten och vi sköter resten.

Vilken design passar dig – logo, slogan, en representativ bild eller företagets profilfärger? Titta gärna i vårt mattgalleri för inspiration och för att se hur andra använder sig av entrémattor med tryck som en del av sin varumärkesstrategi –samtidigt som de får fräschare lokaler.

När vi slutit ett avtal och ni godkänt designen startar vi tillverkningen och kan inom kort visa era nya entremattor med tryck. Sedan behöver ni inte göra någonting.

Berns logomatta från Logomattan

Serviceavtal för dina hyrda entrémattor

Du hyr entrémattorna av oss och vi tar hand om byten och tvätt. Naturligtvis anpassar vi bytesfrekvensen efter behov. Vi ser till att våra kunder alltid har fräscha logomattor i entrén och i övriga lokaler.

Vi rekommenderar en entrématta vid varje entré, men tipsar gärna även om användning av logomattor i konferensrum och reception, eller skrapmattor och olika typer av funktionsmattor i de delar av lokalerna där det kan komma väl till pass. Exempelvis fungerar designmattorna väl för att undvika halkrisk i miljöer där det kan förekomma spill av exempelvis kaffe och vatten. Dessutom hindrar mattorna smuts från att föras vidare mellan lokalernas olika delar. Kolla in vårt mattsortiment för entrémattor, logomattor, skrapmattor, konferensmattor, arbetsplatsmattor med mera.

Hyr din entrématta av Logomattan

Vi erbjuder även möjligheten att köpa logomattor med tryck utan att teckna serviceavtal. Hör av dig så berättar vi mer!

Har du redan entrémattor? Det är inget hinder – kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig. Inga investeringskostnader – full service.

Pris för att hyra entrémattor

För att få en exakt prisuppgift för era behov rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss. Vi erbjuder skräddarsydda hyreslösningar som är anpassade efter era önskemål och budget. Genom att välja att hyra entrémattor kan ni dra nytta av en flexibel och bekymmersfri lösning som bidrar till en bättre arbetsmiljö och ett starkare varumärkesintryck. Vänligen kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

Ikon för kontakta oss – Logomattan
Kontakta oss via mail eller telefon.
Ikon för att vi ser över dina behov – Logomattan
Vi besöker dig och ser över dina behov.
Ikon för att presentera en lösning framtagen – Logomattan
Vi presenterar en lösning framtagen efter dina behov och offerar.
Ikon för kontakta oss – Logomattan
Ikon för att vi ser över dina behov – Logomattan
Ikon för att presentera en lösning framtagen – Logomattan
Kontakta oss via mail eller telefon.
Vi besöker dig och ser över dina behov.
Vi presenterar en lösning framtagen efter dina behov och offerar.

Mattkvalitet

Vi använder marknadens bästa tuftkvalitet. Tätheten i tuften gör mattan slitstark och förhindrar effektivt att såväl väta som torr smuts sprids i lokalerna.

Våra entrémattor består av upp till 1000 gram per kvadratmeter high twist-nylon med mycket högslitstyrka och färgbeständighet. Den fina lystern ger ett exklusivt intryck.

De har en absorberingsförmåga på upp till 6 liter vatten per kvadratmeter. Undersidan har en solid backing av 100% nitrilgummi, vilket säkrar att mattan ligger still på golvet, vare sig den ligger i ett mötesrum eller är en hårt trafikerad entrématta.

Våra olika typer av logomattor kan beställas med slät undersida eller med gripnabbar, som gör att mattan ligger still ovanpå en textil yta såsom på en heltäckningsmatta.

1000 gr/m² high twist nylon - Logomattan
Upp till 1000 gr/m² high twist nylon
100% nitrilgummi som undersida - Logomattan
100% nitrilgummi som undersida
Absorberar 6 liter vatten/m² - Logomattan
Absorberar upp till 6 liter vatten/m² 

Intresseanmälan mattor med tryck

Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

#Logomatta Stockholm

#Hyrmatta Stockholm

#Entrematta Stockholm

#Logga på matta

Kul att du kontaktar oss!

Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

Ha en fin dag,
Logomattan
Oops! Something went wrong while submitting the form