08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Skrapmattor

Med en skrapmatta i entrén blir ni enkelt av med en stor del av smutsen som kommer in med varje besökare. Perfekt för att minska mängden grus, lera, snö och löv inne i lokalerna.

Fördelarna med skrapmattor

Skrapmattor är en essentiell komponent för att upprätthålla renlighet och säkerhet i alla entréer. Deras robusta design och högkvalitativa material effektiviserar borttagningen av grus, lera, snö och löv, vilket markant minskar mängden smuts som sprids inomhus. Genom att minska halkrisken bidrar skrapmattorna även till en säkrare miljö för både anställda och besökare.

Atrium Ljungberg logomatta och skrapmatta från Logomattan

Skrapmatta

Med hjälp av mattans hålmönster samlas smutsen i mattan och hindras från att spridas i lokalerna. Skrapmattor är enkla att rengöra och underhålla.

Här kan du läsa mer om våra skrapmattor>

Ringgummimatta för Grow hotel

Ringgummimatta

En ringgummimatta är effektiv både vad gäller att hindra smuts från att komma in i lokalerna och som ergonomiskt redskap. Den är slitstark och enkel att rengöra.

Här kan du läsa mer om våra ringgummimattor>

Underhåll av din skrapmatta

Att regelbundet underhålla era skrapmattor är avgörande för att förlänga deras livslängd och behålla deras effektivitet. Vi rekommenderar enkel avborstning eller avskakning för att ta bort löst material, samt periodisk tvättning för att hålla mattorna i bästa möjliga skick. Genom att följa dem kan ni säkerställa att era skrapmattor är fräscha och bidrar till en välkomnande atmosfär.

Priser på våra skrapmattor

Priset på skrapmattor varierar beroende på storlek, materialval och specifika designkrav. Vårt mål är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller funktion. För prisuppgift baserad på era unika behov, vänligen kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan mattor med tryck

Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

#Logomatta Stockholm

#Hyrmatta Stockholm

#Entrematta Stockholm

#Logga på matta

Kul att du kontaktar oss!

Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

Ha en fin dag,
Logomattan
Oops! Something went wrong while submitting the form