08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Entrémattor

Våra entrémattor erbjuder en effektiv lösning för att hålla dina inomhusmiljöer rena och säkra. Tillverkade av material av högsta kvalitet, har dessa mattor en enastående förmåga att absorbera upp till 6 liter vatten per kvadratmeter, vilket effektivt minskar mängden smuts, grus och väta som förs in i dina lokaler.

Priset på våra entrémattor varierar beroende på storlek, anpassning och kvantitet. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och preferenser.

Standardmatta från Logomattan

Standardmatta

Våra standardmattor är melerade och finns i fyra olika utföranden. Den melerade finishen hjälper till att kamouflera väta och smuts tills det är dags för nästa byte och tvätt. Vi erbjuder en rad olika standardmått.

Här har vi samlat mer information om våra standardmattor>

Röda mattan för Centralbadet – Logomattan

Röda mattan

Dags att rulla ut röda mattan? Vår röda matta är populär vid särskilda event och tillfällen, men också som stående inslag i entrén hos några av våra kunder.

Här får du mer information om röda mattan>

Miljömatta från Logomattan

Miljömatta

Vårt miljövänligaste alternativ! Hyr en miljövänlig entrématta som är tillverkad av återvunna PET-flaskor, utan PVC.

Här finns mer information om vår miljömatta>

Fördelar med våra entrémattor

  • Köp eller hyr: Du kan både köpa och hyra entrémattor av oss. Du kan även ha serviceavtal. Bekymmersfritt för dig då vi tar hand om byten och tvätt.
  • Ökad säkerhet: Den solida backningen av 100% nitrilgummi håller mattan stabilt på plats, även i högt trafikerade entréer, vilket minimerar risken för halkolyckor.
  • Hygien och renlighet: Genom att effektivt samla upp smuts och väta bidrar våra entrémattor till en renare och mer hälsosam arbetsmiljö.
  • Estetiskt tilltalande: Välj mellan en mängd olika färger och mönster för att komplettera din inredning eller skaffa en skräddarsydd entrématta helt efter ditt varumärke.

Serviceavtal

Regelbundet underhåll förlänger livslängden på din entrématta och säkerställer att den fortsätter att se bra ut. Vi erbjuder serviceavtal för att dina mattor alltid ska se bra ut och fungera effektivt. Vid serviceavtal ingår regelbunden tvätt och underhåll, vilket är en bekymmersfri lösning för att upprätthålla tilltalande mattor. Kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan mattor med tryck

Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

#Logomatta Stockholm

#Hyrmatta Stockholm

#Entrematta Stockholm

#Logga på matta

Kul att du kontaktar oss!

Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

Ha en fin dag,
Logomattan
Oops! Something went wrong while submitting the form