08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Ergonomimattor

Med våra ergonomimattor kan du skapa en bättre arbetsmiljö på platser där man står och jobbar, som i butik, restaurang och industri. De minskar belastningen och fungerar avlastande för hela kroppen, vilket i sin tur förebygger kroppströtthet. Och i längden arbetsskador.

Ergonomisk arbetsplatsmatta – Logomattan

Arbetsplatsmatta

En arbetsplatsmatta är en ergonomiskt utformad matta för dig som arbetar mycket ståendes. Den mjuka mattan fungerar avlastande för hela kroppen och ger en bättre arbetsmiljö.

Här kan du läsa mer om våra arbetsplatsmattor>

Ringgummimatta från Logomattan

Ringgummimatta

En ringgummimatta är ett effektivt ergonomiskt redskap. Den förebygger belastningsskador, är slitstark och halksäker. En ringgummimatta kan även med fördel placeras vid entrén för att effektivt minska mängden smuts som kommer in i lokalerna.

Här kan du läsa mer om våra ringgummimattor>

Ergonomisk arbetsplatsmatta med logo från Logomattan

Arbetsplatsmatta med logo

En arbetsplatsmatta med din unika design! Arbetsplatsmattan är en ergonomiskt utformad matta för dig som arbetar mycket ståendes. Den mjuka mattan fungerar avlastande för hela kroppen och ger en än bättre arbetsmiljö.

Här kan du läsa mer om våra arbetsplatsmattor med logo>

Fördelar med ergonomimattor

Våra ergonomimattor är utformade för att erbjuda maximal komfort och stöd i arbetsmiljöer där personalen står under längre perioder. Genom att minska belastningen på fötter, ben och rygg hjälper mattorna att fördela kroppsvikten jämnare och minska trycket på specifika punkter. Detta bidrar inte bara till en mer bekväm arbetsdag men också till en minskad risk för långsiktiga hälsoproblem såsom kronisk ryggsmärta och ledproblem. 

Flera studier har visat att användningen av ergonomimattor på arbetsplatser kan leda till signifikanta förbättringar i personalens välbefinnande och produktivitet. Forskning indikerar att ergonomiska hjälpmedel som dessa mattor kan minska trötthet och öka koncentrationsförmågan, vilket direkt påverkar både arbetseffektivitet och arbetsnöjdhet.

Underhåll av dina ergonomimattor

Underhållet av våra ergonomimattor är enkelt. För att hålla mattorna rena och i bra skick, är regelbunden dammsugning samt avtorkning med en fuktig trasa vanligtvis tillräckligt. Genom att göra detta kan ni försäkra er om att mattorna fortsätter att vara fräscha och se bra ut.

För prisinformation baserad på era unika behov, tveka inte att kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan mattor med tryck

Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

#Logomatta Stockholm

#Hyrmatta Stockholm

#Entrematta Stockholm

#Logga på matta

Kul att du kontaktar oss!

Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

Ha en fin dag,
Logomattan
Oops! Something went wrong while submitting the form