08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015
ISO 9001:2015 Logomattan kvalitetscertifierade
ISO 14001:2015 Logomattan miljöcertifierade
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Inredningsmattor

Här ligger fokus på att skapa ett trevligare intryck inne i lokalerna. De här mattorna ger reception, mötes- och konferensrum och kala korridorer ett trevligare intryck. Kanske har ni en lounge på din arbetsplats som behöver en matta?

Korridorsmatta för Keesing – Logomattan

Korridorsmattor

Våra korridorsmattor ger trevligare korridorer. De hjälper till skydda golven och att dämpa ljud.

Här finns mer information om våra korridorsmattor>

Konferensmatta för Västermalmsgallerian – Logomattan

Konferensmattor

Inred konferensrummen med fina mattor. Mattorna skyddar golvet, absorberar ljud och dämpar ljudet från skrapande stolar.

Här finns mer information om våra konferensmattor>

Kontorsmatta från Logomattan

Kontorsmattor

Inred kontoret med en snygg matta som även dämpar ljud. En matta är ett enkelt sätt att skydda golvet och samtidigt skapa en trevligare arbetsmiljö på kontoret.

Här finns mer informationom våra kontorsmattor>

Fördelar med inredningsmattor

Mattor spelar en avgörande roll för inredningen i ett utrymme, inte bara genom att förbättra estetiken utan också genom att bidra till en mer funktionell och välkomnande miljö. De rätta inredningsmattorna kan transformera ett rum, ge det värme och personlighet samt binda samman olika designelement för att skapa en harmonisk helhet.

Förutom att vara en stilmarkör, bidrar mattor till bättre akustik i ett rum. Dehjälper till att dämpa ljud och minska ekon, vilket är särskilt fördelaktigt i öppna kontorslandskap eller i utrymmen med hårt golv där ljud lätt studsar. Detta gör arbetsmiljön lugnare och mer behaglig, vilket kan öka produktiviteten och minska stress bland medarbetare och besökare.

Mattor för inredning kan också bidra till en ökad säkerhet genom att minska halkrisken, särskilt i områden med hög trafik eller där golv kan bli hal. De kan också avgränsa olika områden och skapa tydliga vägar i en större lokal, vilket förbättrar både estetiken och funktionen i inredningen.

  Mattor för inredning pris

  Kostnaden för våra konferensmattor varierar beroende på storlek, designval och eventuella anpassningar. För att få en exakt prisuppgift baserad på era specifika behov, vänligen kontakta oss genom att ringa, maila eller fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan mattor med tryck

  Hör av dig till oss om du har frågor gällande mattor med tryck eller någon annan matta i vårt sortiment. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Beskriv ditt ärende i formuläret med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

  Ring 08-588 00 540info@logomattan.se

  #Logomatta Stockholm

  #Hyrmatta Stockholm

  #Entrematta Stockholm

  #Logga på matta

  Kul att du kontaktar oss!

  Vi kikar på din förfrågan och återkommer.

  Ha en fin dag,
  Logomattan
  Oops! Something went wrong while submitting the form